Thuis, maar zeker ook op de werkvloer speelt klimaat een grote rol. Omgevingsklimaat is van grote invloed op de atmosfeer en zeker op onze prestaties. Het veranderlijke karakter van het klimaat maakt het lastig hier stabiliteit in te vinden. Een goede airconditioning zorgt er voor dat het klimaat bij u op de werkvloer of thuis wel beheersbaar wordt! Wij bieden u graag een op maat gemaakte oplossing.

Wat zijn de voordelen van airconditioning

Vanzelfsprekend zorgt de airconditioning tijdens hete zomerdagen voor een aangename temperatuur. Maar naast deze bekende functie zijn er nog een aantal andere voordelen verbonden aan een goed werkende en moderne installatie. Hierbij kunt u denken aan speciale behandeling van de lucht waardoor de lucht in uw woning schoner en veel gezonder wordt. Speciaal voor mensen met luchtwegproblemen kan dit grote voordelen opleveren. Echter niet elke airco doet dit even goed. Zeker de losse apparaten schieten op dit terrein veelal te kort. Ook zorgen goede airco’s voor ontvochtiging van de lucht waardoor schimmels en andere problemen die onstaan door te veel vocht in de woning aanzienlijk gereduceerd zoniet voorkomen kunnen worden.

Split- of multisplit aircosysteem

Wilt u in uw woning uw klimaat echt goed geregeld hebben en een aangename leeftemperatuur zowel in de zomer als in de winter dan kan een aircosysteem voor u een goede oplossing zijn. Aircosystemen bestaan uit een binnen en een buitendeel die via dunne koelleidingen met elkaar verbonden zijn. Deze systemen worden split- of multisplitunits genoemd. 
Wat veel mensen niet weten is dat deze splitunits tegenwoordig ook kunnen verwarmen, waardoor het niet meer nodig is een apart cv systeem aan te leggen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in een vakantiewoning.